آرد گندم که معمولاً از گندم، چاودار، ذرت و برنج به دست میآید یکی از مواد اصلی انبارداری است که ساختار نان و محصولات پخته شده را فراهم میکند.
این مطالعه با هدف ارائه یک تحلیل آرد گندم قم برای پخت خانگی، برجسته کردن ترکیب تغذیهای آرد غلات کامل و شناسایی دستههای جدید انجام شد.
ممیزی در فوریه 2020 در چهار سوپرمارکت بزرگ در کلانشهر سیدنی (Aldi، Coles، IGA و Woolworths) انجام شد.
لیست مواد تشکیل دهنده، پانل اطلاعات تغذیه، ادعاها و کشور مبدا جمع آوری شد. میانه و محدوده برای انرژی، پروتئین، چربی، چربی اشباع، کربوهیدرات، قندها، فیبر غذایی و سدیم محاسبه شد.
در مجموع، 130 محصول شامل 26 آرد گندم تبریز ساده، 12 آرد خودپرور، 17 آرد سبوس دار ساده، 4 محصول سبوس دار، 20 مخلوط نان (4 مورد غلات کامل)، 20 دانه دیگر تصفیه شده (شامل آرد ذرت و برنج) جمع آوری شد.
17 محصول بدون گلوتن، 3 حبوبات، 4 میوه/سبزیجات، 4 نارگیل و 3 محصول غیر غلات دیگر (به عنوان مثال، دانه کنف، آرد کریکت). آرد گندم ساده بر این دسته غالب بود، در حالی که غلات کامل (سبوسدار) 19 درصد محصولات را تشکیل میدادند، با این حال آنها حاوی فیبر غذایی بیشتری (001/0p<) و پروتئین (001/0p<) بودند.
آرد گندم کیسه ای خودبرآورنده به طور قابل توجهی از نظر سدیم بیشتر بودند (001/0p<) و محصولات بدون گلوتن از نظر پروتئین و فیبر رژیمی کمتر بودند و آرد حبوبات، گندم سیاه و کینوا را انتخاب بهتری کرد.
اصول پایداری در تولید میوه و سبزیجات و محصولات جدید حشرات باعث توسعه محصول جدید شده است.
فرصت روشنی برای ترویج بیشتر غلات کامل و فیبر رژیمی در این دسته از طریق برچسبگذاری محصولات غذایی روی بسته وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات: