علیرغم اینکه بادام کوهی دارای محتوای نسبتاً چربی است، کلسترول را از بدن دفع می کند.
محتوای چربی بادام تا حد زیادی تک غیراشباع است نوع “خوب” چربی که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
هنگامی که بادام را در رژیم غذایی پر کربوهیدرات جایگزین کردند، محققان دریافتند که خطر بیماری قلبی تا 30 درصد کاهش می یابد.
هنگامی که بادام در کنار سایر غذاهای سالم نیز گنجانده شود، فواید آن روی هم جمع می شود.
اگر آنها به یک برنامه غذایی که شامل غذاهای همه گروه ها باشد اضافه شوند، کاهش کلسترول و بیماری قلبی را می توان افزایش داد.
بادام سرشار از پتاسیم است.
پتاسیم یک ماده معدنی است که مسئول باز کردن رگها و سرخرگها است و به جریان خون کارآمدتر کمک میکند.
این به پاکسازی سیستم قلبی عروقی از کلسترول کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد.
ماده معدنی دیگری که بادام سرشار از آن است نیز مسئول حفظ جریان خون مناسب است.
محتوای این دو ماده معدنی به همراه بادام دارای محتوای آنتی اکسیدانی بالا، تضمین می کند که می توانند به طور موثر با کلسترول و بیماری های قلبی مبارزه کنند.
آنها همچنین در مبارزه با بیماری های عود کننده یا مزمن مفید هستند.
آیا می دانستید که بادام باعث کاهش افزایش قند خون می شود؟
افزایش قند خون با کلسترول مضر مرتبط است که منجر به ایجاد رادیکال های آزاد می شود.
رادیکال آزاد اتمی است که در لایه بیرونی خود یک الکترون از دست داده است.
برای جبران، یک الکترون از اتم همسایه خود میدزدد و رادیکال آزاد دیگری ایجاد میکند.
این یک زنجیره مخرب ایجاد می کند که می تواند منجر به بیماری های قلبی عروقی و سرطان شود.
مطالعهای که بر روی پانزده شرکتکننده انجام شد شامل تغذیه پنج وعده غذایی و پایش قند خون قبل و بعد از آن بود.
آماری که بعد از وعده های غذایی حاوی بادام گرفته شد، فشار خون متوسط و افزایش آنتی اکسیدان ها را نشان داد.
آمار گرفته شده پس از مصرف وعده های غذایی با نان (پر کربوهیدرات) کاهش در تراکم آنتی اکسیدان را نشان داد.
یک پاسخ
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?