خوردن ارده خام بروجرد مجازات مردی برای تنبیه کردن همسرش

ارده خام بروجرد یکی از اولین محصولات روغنی است که مورد علاقه ارفراد زیادی می باشد.

این گیاه به طور گسترده رشد می کند و طعم ملایم و ارزش غذایی بالایی دارد که آن را در رژیم غذایی بسیار محبوب کرده است.

تعدادی از مطالعات in vitro و in vivo و آزمایش‌های بالینی نشان داده‌اند که ارده کنجد سرشار از مواد فعال لیگنان هستند.

آنها دارای آنتی اکسیدان، کاهش کلسترول، تنظیم چربی خون، محافظت از کبد و کلیه، محافظت از سیستم قلبی عروقی، ضد التهاب، ضد تومور و سایر اثرات هستند که فواید زیادی برای سلامت انسان دارند.

علاوه بر این، عصاره آبی کنجد برای حیوانات بی خطر است.

ارده به عنوان یک غذای همولوگ دارویی و خوراکی مهم، در جنبه های مختلف زندگی روزمره مانند غذا، خوراک و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

کاربردهای غذایی ارده کنجد در حال افزایش است.

این مقاله پیشرفت تحقیقات در مورد ارزش غذایی، ترکیب شیمیایی، اثرات دارویی، و کاربردهای فرآوری ارده کنجد را برای حمایت از توسعه بیشتر عملکردهای بیشتر کنجد بررسی می‌کند.

ارده
ارده کنجد یکی از اولین محصولات روغنی تولید و مصرف انسانی در خانواده، کلزا، سویا و بادام زمینی است که به عنوان چهار محصول عمده روغنی چین شناخته می شود.

ارده کنجد برای اولین بار در مکان های باستانی در پاکستان کشف شد، یک محصول کشت شده قدیمی است.

در کشورهایی مانند هند، چین و مالزی توزیع می شود مردم چین بیش از 5000 سال است که از ارده کنجد استفاده می کنند.

در سطح جهان، هند، سودان، میانمار، چین و تانزانیا تولیدکنندگان عمده کنجد هستند.

در سال های اخیر، تولید ارده کنجد در کشورهای آفریقایی افزایش یافته است و تانزانیا به عنوان بزرگترین تولید کننده دانه کنجد جایگزین هند شده است.

بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، تولید جهانی کنجد در سال 2017، 5.899 میلیون تن بوده که 806000 تن آن در تانزانیا و 733000 تن در چین تولید شده است.
ارده کنجد به دلیل بوی بسیار معطر و طعم ملایم آن به طور گسترده رشد و محبوبیت دارد.

در زندگی مردم، ارده کنجد اغلب برای تهیه انواع غذاها مانند روغن کنجد، رب کنجد یا برای تزیین سایر غذاها استفاده می‌شود.

وضعیت ارزش غذایی علمی ارده کنجد در سال 2002 زمانی که در فهرست مواد دارویی و غذایی منتشر شده توسط وزارت بهداشت سابق چین قرار گرفت، در سطح قانونی مشخص شد.
در میان بررسی‌های مربوط به ارده کنجد، تنها یک بررسی مفصل در مورد فیتوشیمی و قومی فارماکولوژی کنجد در سال‌های اخیر منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *