شیرینی خامه ای در اصفهان خطر بیماری را افزایش می دهد. برخی مطالعات ثابت میکنند که قندها به سلولهای سفید که باکتریها را از بین میبرند، فشار میآورند.
خوردن زیاد شیرینی باعث دندان درد می شود. ممکن است منجر به ضعیفتر شدن لثهها شود که باعث ایجاد پیریا و سایر بیماریها میشود.
مصرف زیاد شیرینی ها باعث دیابت می شود.
قندها سطح قند خون را افزایش می دهند و از تشکیل انسولین جلوگیری می کنند. علائم ایجاد می شود و افراد مبتلا اشتهای خود را از دست می دهند.
خوردن شیرینی جات به مقدار محدود به بدن آسیب نمی رساند اما مصرف بیش از حد مواد قندی باعث چاقی می شود که ممکن است منجر به فشار خون بالا و ضعف شود.
قندها حاوی کالری زیادی هستند و بنابراین مصرف شیرینی ها به مقدار مناسب ضروری است.
دو نوع کلسترول در بدن وجود دارد که عبارتند از کلسترول خوب و کلسترول بد.
سطح کلسترول بد، که به عنوان لیپوپروتئین با چگالی کم نیز شناخته می شود، به سبک زندگی بستگی دارد. مطالعات نشان می دهد که مواد شیرین باعث افزایش کلسترول بد و افزایش خطر بیماری های قلبی می شود.
کلسترول خوب مفید است در حالی که کلسترول بد مضر است. لیپوپروتئین در رگ های خونی تجمع می یابد و بر گردش خون تأثیر می گذارد.
ممکن است منجر به بیماری های شریانی شود.
در صورت داشتن هرگونه مشکل در مصرف شیرینی با نزدیکترین پزشک عمومی تماس بگیرید.
خوردن شیرینی فواید سلامتی کمی دارد، اما چندین مضرات نیز دارد.
مصرف زیاد شیرینی ها باعث ضعیف شدن استخوان ها می شود. تحقیقات نشان می دهد که قند در مقادیر زیاد می تواند استخوان ها را ضعیف تر کند.
در برخی موارد، استخوان ها ممکن است حتی با یک آسیب جزئی بشکنند. مصرف بی رویه قند ممکن است منجر به خستگی شود.
نوشابه و مواد غذایی شیرین پخته شده بر سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی می گذارد.