زیره در سال 1401 دارای طعم و عطر گرم و خاکی با کمی شیرینی و تلخی است.
دانه های کامل باید برشته شوند تا به طعم مطلوب برسند.
زیره همچنین باعث افزایش ترشح صفرا از کبد می شود. صفرا به هضم چربی ها و برخی مواد مغذی در روده شما کمک می کند.
در یک مطالعه، 57 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) پس از مصرف زیره غلیظ به مدت دو هفته علائم بهبود یافته را گزارش کردند.
زیره با افزایش فعالیت پروتئین های گوارشی به هضم کمک می کند. همچنین ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.
یک قاشق چای خوری زیره آسیاب شده حاوی 1.4 میلی گرم آهن یا 17.5 درصد از RDI برای بزرگسالان است.
کمبود آهن یکی از شایع ترین کمبودهای مواد مغذی است که تا 20 درصد از جمعیت جهان و 10 نفر از هر 1000 نفر را در ثروتمندترین کشورها تحت تأثیر قرار می دهد.
به ویژه، کودکان برای حمایت از رشد و زنان جوان برای جایگزینی خون از دست رفته در طول قاعدگی به آهن نیاز دارند.
تعداد کمی از غذاها به اندازه زیره آهنی دارند. این باعث می شود که آن را به منبع آهن خوبی تبدیل کند، حتی اگر به مقدار کم به عنوان چاشنی استفاده شود.
بسیاری از مردم در سراسر جهان آهن کافی دریافت نمی کنند. زیره از نظر آهن بسیار متراکم است و تقریباً 20 درصد آهن روزانه شما را در یک قاشق چایخوری تامین می کند.
بسته به اینکه دستور تهیه زیره زیره یا زیره آسیاب شده باشد، در دستور العمل ها از آن متفاوت استفاده خواهید کرد.
دانه های زیره کامل باید در ابتدای دستور غذا گنجانده شود تا ادویه زمان داشته باشد تا جوهر خود را آزاد کند.
افزودن آنها به آبگوشت یا روغن داغ باعث می شود که عطر و طعم آن در ظرف پخش شود. زیره آسیاب شده یک ادویه اساسی در چند ترکیب مختلف از جمله پودر کاری است.
همچنین به عنوان بخشی از مالش، در ماریناد و به عنوان چاشنی برای غذاهای دلچسب استفاده می شود.
اگر از دانه های کامل به آسیاب شده (یا برعکس) تغییر دهید، باید مقادیر مختلفی اضافه کنید.
از آنجایی که طعم زیره آسیاب شده غلیظ تر از دانه های زیره کامل است، به مقدار کمتری در یک ظرف نیاز خواهید داشت.
برای دستور پختی که نیاز به 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده دارد، از 1/4 قاشق غذاخوری زیره استفاده کنید.
با تفت دادن کمی دانه های زیره کامل و سپس آسیاب کردن دانه ها در آسیاب ادویه یا با هاون و هاون می توانید از طعم شدیدتر و ظریف تر لذت ببرید.
ممکن است بخواهید هنگام استفاده از اندازهگیریها برای دستور غذا و آسیاب کردن زیره از دانههای تازه برشته شده، آن را در نظر بگیرید.
پس از آسیاب کردن، زیره به تدریج طعم خود را از دست می دهد و باید به طور مرتب جایگزین شود.