کلوچه لاهیجان عمده میان وعده و خوراکی مورد علاقه دوران کودکی هستند و می توانند راهی عالی برای رفع گرسنگی در میانه روز کاری یا مدرسه باشند.
حمل این غذاها آسان است و به راحتی از فروشگاه ها در همه جا در دسترس هستند.
با توجه به افزایش نگرانی جهان در مورد سطح چاقی و محبوبیت بیشتر برخی کشورها و محصولات بهداشتی، اجتناب ناپذیر است که موضوع بحث به این خوراکی های کوچک نیز تغییر کند.
حقیقت این است که تفاوت بسیار زیادی بین کلوچههای خانگی و بیسکویت از نظر ارزش غذایی وجود دارد و در اینجا کمترین میزان تغذیه کوکیها وجود دارد.
کلوچه های خارج از قفسه محتوای قند بسیار بالایی دارند و برخی از آنها تا 37.5 درصد شکر دارند.
شکر همان چیزی است که طعم شیرینی را برای کودکان (به ویژه) جذاب و جذاب می کند، اما در عین حال این همان چیزی است که در صورت گنجاندن بیش از حد آن در رژیم غذایی، نرخ چاقی را افزایش می دهد.
قند برای نیازهای روزانه افراد ضروری است، اما مصرف بیش از حد آن فرد را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می دهد.
جایگزین شیرینیهای فروشگاهی، شیرینیهای خانگی هستند و با آنهایی که خانگی هستند، میتوان سطح قند را کنترل کرد و در نتیجه کاهش داد.
یک کلوچه بیشتر از کربوهیدرات به شکل شکر و آرد درست می شود.
آرد همان چیزی است که یک کلوچه را به هم می چسباند و به آن شکل و بافت می دهد و بنابراین در یک کوکی ضروری است.
خوردن کربوهیدرات اشکالی ندارد، اما زیاده روی فرد را در معرض خطر چاقی قرار می دهد.
بدن کربوهیدراتها را میسوزاند تا خود را روان کند، اما مازاد آن بهعنوان چربی ذخیره میشود.
آرد همچنین در سال های اخیر مسائلی را در مورد آلرژی های مرتبط با گلوتن مطرح کرده است و بنابراین برای این افراد مناسب نیست.
علاوه بر این، مصرف مقادیر زیاد اقلام مبتنی بر آرد برای کسانی که مشکل وزن یا دیابت دارند توصیه نمی شود.
با کره در یک کوکی، چربی ها به وضوح وجود دارند. دستور العمل های سنتی نیاز به گوشت خوک یا شورتنینگ دارند، اما این روزها به جای آنها از کره استفاده می شود.
چربی بیش از حد برای بدن مضر است و باعث مشکلات وزنی و تجمع اسیدهای چرب می شود زیرا بدن سعی می کند چربی های خورده شده را تجزیه کند.
اگر فیبر حاوی میوه های خشک یا آجیل باشد، می تواند بخشی از یک کلوچه باشد.