گرانترین قهوه موکا فوری در یکی از رستوران های دبی صرف شد

دانه های قهوه موکا فوری دانه های میوه ای به نام گیلاس قهوه هستند.

گیلاس قهوه روی درختان قهوه از جنس گیاهانی به نام Coffea رشد می کند.

انواع مختلفی از گیاهان قهوه وجود دارد، از درختچه ها گرفته تا درختان.

دو نوع اصلی قهوه وجود دارد، عربیکا و روبوستا. عربیکا از اتیوپی سرچشمه می گیرد و قهوه ای ملایم و خوش طعم تولید می کند.

این محبوب ترین نوع در سراسر جهان است. با این حال، رشد آن گران است زیرا گیاه عربیکا به محیط حساس است و به سایه، رطوبت و دمای ثابت بین 60 تا 75 درجه فارنهایت نیاز دارد.

رشد گیاه قهوه روبوستا مقرون به صرفه تر است زیرا در برابر بیماری مقاوم است و در دمای وسیع تری بین 65 تا 97 درجه فارنهایت زنده می ماند. همچنین می تواند تغییرات آب و هوایی سخت مانند تغییرات بارندگی و نور شدید خورشید را تحمل کند.

دانه های قهوه سبز شروع می شود. آنها در حرارت بالا برشته می شوند تا یک تغییر شیمیایی ایجاد کنند که عطر و طعم غنی را که ما با قهوه مرتبط می کنیم آزاد می کند.

سپس آنها را سرد کرده و برای دم کردن آسیاب می کنند. سطوح برشته شدن از روشن تا متوسط تا تیره متغیر است.

قهوه

هر چه کباب روشن تر باشد رنگ و طعم برشته روشن تر و اسیدیته آن بیشتر می شود.

کباب تیره یک لوبیا سیاه با اسیدیته کم و طعم برشته تلخ تولید می کند. کباب محبوب فرانسوی متوسط تاریک است.

آسیاب متوسط رایج ترین و مورد استفاده برای قهوه سازهای قطره ای خودکار است.

آسیاب ریز برای طعم های عمیق تر مانند اسپرسو که روغن ها را آزاد می کند و آسیاب درشت در پرس های قهوه استفاده می شود.

قهوه بدون کافئین این گزینه برای کسانی است که عوارض جانبی ناخوشایند کافئین را تجربه می کنند.

دو روش رایج برای حذف کافئین از قهوه استفاده از حلال های شیمیایی (متیلن کلرید یا اتیل استات) یا گاز دی اکسید کربن است.

هر دو روی لوبیای بخارپز یا خیس شده اعمال می شوند و سپس اجازه داده می شود تا خشک شوند.

حلال ها به کافئین متصل می شوند و هنگامی که دانه ها شسته و یا خشک می شوند، هر دو تبخیر می شوند.

طبق مقررات ایالات متحده، حداقل 97 درصد از کافئین باید برای حمل برچسب بدون کافئین حذف شود، بنابراین ممکن است مقدار کمی از کافئین باقی مانده باشد.

هر دو روش ممکن است باعث از بین رفتن طعم شوند زیرا سایر مواد شیمیایی طبیعی موجود در دانه‌های قهوه که طعم و رایحه منحصر به فرد خود را ایجاد می‌کنند ممکن است در طول پردازش از بین بروند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *