باند کشی زخم مانند که به عنوان باندهای منطبق با تانسور، الاستیک یا سنگین شناخته میشوند، از یک نوار طولانی از مواد قابل کشش تشکیل شدهاند که برای حمایت از آسیبهای بافت نرم با اعمال فشار به محل آسیبدیده استفاده میشود.
انواع باند کشی را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد.
این باند کشی که معمولاً برای مدیریت تورم استفاده میشوند، فقط دامنه کمی از کشش (کشش) را میدهند.
این امر مقاومت بالایی در برابر حرکات خارجی و انقباض عضلانی ایجاد می کند.
باند کشی چسبنده نوعی باند فشاری ساخته شده از مواد خود چسب است که به شما امکان می دهد بدون نیاز به گیره بانداژ یا چسبیدن باند به مو یا پوست، نواحی آسیب دیده را به طور ایمن بپیچید.
باندهای چسبنده AeroBan این توانایی منحصر به فرد را دارند که به خود بچسبند اما به پوست نمی چسبند. باندهای منسجم همچنین امکان حرکت آزادانه و بدون دسته کردن را فراهم می کند.
انطباق پذیری و کشسانی بالای باندهای چسبنده آن را به گزینه ای مناسب برای موارد زیر تبدیل می کند.
باندهای طبی عمدتاً برای بانداژ زخم ها برای جلوگیری از عفونت زخم استفاده می شوند.
در واقع علاوه بر این موارد، کاربردهای زیادی برای باندهای پزشکی وجود دارد.
بیایید موارد استفاده از باندهای پزشکی مختلف را معرفی کنیم.
چه باند کشی گازی باشد و چه بانداژ الاستیک، هدف اصلی آن پانسمان یا تعمیر آن است.
عمدتاً برای پانسمان و تثبیت پس از پانسمان زخم در شرایط آزمایشگاهی در جراحی در بیمارستان و خانواده استفاده می شود.
عمدتاً برای باند کشی نگهدارنده بیماران مبتلا به واریس اندام تحتانی، ارتوپدی و غیره برای بهبود گردش خون و جلوگیری از تورم اندام استفاده می شود.
همچنین می تواند پس از جراحی جایگزین کمربند شکمی چند سر شود و برای بانداژ فشاری یا بانداژ ضربه عمومی قسمت های مختلف بدن انسان استفاده می شود.
جزء اصلی بانداژهای طبی در اکثر داروخانه ها گازهای بدون چربی است که برای آسیب های جراحی، رگ به رگ شدن، پانسمان بعد از عمل، فیکس کردن استفاده می شود و نقش آن عمدتاً جلوگیری از عفونت زخم است.
از باند کشی پلیمری طبی می توان در جراحی، ارتوپدی، واریس اندام تحتانی، جلوگیری از گردش خون ناشی از تورم اندام ها و بانداژ بیماری های متورم پس از برداشتن گچ شکستگی اندام استفاده کرد.