کمبود میگو خشک بندرعباس موجب گرسنه ماندن مردم سومالی شد

میگو خشک بندرعباس یک ماده رایج در غذاهای آسیایی، به ویژه در بسیاری از دستور العمل های ماهی است.

از آن برای تهیه آبگوشت سوپ استفاده می شود که به آن عطر و طعم شدید اومامی می دهد.

همچنین به غذاهای برنجی طعم زیادی می بخشد و می توان از آن به عنوان چاشنی سوپ یا سالاد استفاده کرد.

شیمپ خشک در هائیتی رایج نیست زیرا بسیاری میگوی تازه را ترجیح می دهند. اما باز هم، بسیاری از آنها ماهی خشک یا شورفرآورده شده و غذاهای دریایی مانند ماهی کاد شور و شاه ماهی دودی را ترجیح می دهند.

آنها غذای اصلی محسوب می شوند و بخشی از صبحانه، ناهار و شام هستند.

میگو یک غذای دریایی محبوب است که در قلب بسیاری از غذاها قرار دارد.

میگو

میگوی خشک نوعی غذای دریایی است که از طریق کم آبی حفظ شده است. این فرآیند ممکن است چندین روز طول بکشد و اغلب با کمک گرما، نمک و قرار گرفتن در معرض نور خورشید انجام می شود.

این فرآیند همچنین می‌تواند با دستگاه آب‌گیری زمان کوتاه‌تری به طول بینجامد.

هنگام خرید بسته بندی میگوی خشک از فروشگاه ها متوجه اندازه های مختلف خواهید شد. میگوهایی را خواهید یافت که به اندازه کافی کوچک هستند که شبیه آنچوی خشک شده باشند که یک جایگزین عالی است.

سایر بسته بندی های میگو حاوی بسته بندی های بزرگ است و برای سس، خورش، غذاهای غلات و غیره عالی است.

انواع زیادی از میگوهای خشک موجود است، از کوچک تا بزرگ گرفته تا کامل یا خرد شده. شما می توانید میگوی خشک را در راهروی بین المللی در چندین فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید. با این حال، اگر نمی توانید آنها را در آنجا پیدا کنید، یک بازار آسیایی را امتحان کنید.

اگر اولین بار است که میگوی خشک می‌خرید، مقدار کمی آن را بخرید و به دنبال بسته‌های کمتر از یک پوند برای پختن در خانه باشید. انواع مختلفی از میگوی خشک وجود دارد.

شما باید به دنبال میگوی خشکی باشید که نمک نداشته باشد و هیچ افزودنی نداشته باشد. همچنین باید به رنگ صورتی یا قرمز باشد تا اطمینان حاصل شود که مصرف آن بی خطر است.

بهترین میگوی خشک برای خرید خام است نه پخته. رنگ آن باید صورتی یا قرمز باشد و پوسته ای نازک با پاهای بزرگ داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *